WARM ZANDTOUCH


De Warm zandTouch wordt gegeven in een thermische zandbed gevuld met 225 kg Alpha-kwartszand. Dit zand blinkt uit door de bijzondere eigenschap de warmte intensief op te slaan en gedoceerd af te geven.
Het maakt een perfecte aanpassing waardoor een optimale drukontlasting gecreƫerd wordt. Zodra de droge, milde warmte van het kwartszand het ingebedde lichaam omsluit ontstaat een snelle en intensieve ontspanning zonder belasting van hart en bloedvaten.
 
Het zand is ingenaaid in zakjes en vooraf verhit. Door deze warmtestempels wordt de warmte van het zandbed waarop u ligt versterkt. De zandstempels worden tijdens de Warm zandTouch regelmatig verplaatst. Dit geeft een intens warm gevoel in het hele lichaam en dient niet alleen voor ontspanning of stressvolle momenten, maar ook als hulp voor het opheffen van diep liggende blokkades. Het bevordert de afvoer van afvalstoffen bij verzuring, afvallen en oedeem.
 
U kunt de Warm zandTouch uitsluitend kunnen ondergaan bij therapeuten/ bedrijven welk in het bezit zijn van een warm zandbed.

KLIMAATTHERAPIE


Deze behandeling met warm zand heeft een lange medische traditie. Reeds in het oude Egypte werd deze therapievorm ingezet.

Jaarlijks reizen er miljoenen mensen naar de zuidelijke stranden, om van het warme zand te genieten, het lichaam te regenereren en indicaties succesvol te behandelen. De huidige technologie maakt het ons mogelijk deze warmtetherapie het hele jaar door op elke gewenste plek ter wereld te brengen.
Wij adviseren u de Warm zandTouch te selecteren als u overspannen bent, een burn-out heeft gehad, behoefte heeft aan een diepe ontspanning, het moeilijk vindt om te ontspannen of als u last heeft van vermoeidheidsverschijnselen, lang koud blijven of het pijnlijk aanvoelen van (bind)weefsel.

U zult de Warm zandTouch uitsluitend kunnen ondergaan bij therapeuten/bedrijven welk in het bezit zijn van een warm zandbed.
Bind weefsel touch
Pittige en doetreffende sensatie waarvan de resultaten al eeuwenlang erkend worden.
Klassieke touch
Voorkom spierklachten en hervind uw balans tussen de allerdaagse drukte en rust.
Shiatsu gelaattouch
U ervaart perfectie, harmonie en rust. u verlaat de behandelruimte met hernieuwde energie.
Fascia touch
De enorme dieptewerking is vooral effectief bij de bestrijding van pijn.