SHIATSU GELAATTOUCH


In de huidbehandeling Shiatsu gelaatTouch ondergaat u een verfijnde drukpuntenmassage waarmee de gezichtspieren en meridianen (energiebanen) behandeld worden volgens Japanse medische traditie. Vermoeidheid, pijn, fysieke inspanning en stress veroorzaken een samentrekking van de centrale en bovenste gezichtsspieren. Het aangezicht sluit zich: dit vermindert de bloedcirculatie en speelt een grote rol bij het ontstaan van frons(rimpels).

De Shiatsu gelaatTouch stimuleert de doorbloeding en maakt de afvalstoffen in de onderhuid vrij. Dit vermindert de contracties waardoor het aangezicht zich ‘opent’ en uw gezicht weer een gezonde en ontspannen uitstraling krijgt. (‘natuurlijke botox’) 
 
Wij adviseren deze behandeling wanneer u vermoeid bent, veel last heeft van hoofdpijn of kaakspanningen en wanneer u een stressvolle tijd achter de rug heeft of u zich stoort aan fronsrimpels.
Deep tissue touch
U smacht naar meer na het zien en voelen van uw huid na het ondergaan van de Deep tissueTouch. Een nog ongekende beleving van intensiteit en weldaad.
Bind weefsel touch
Pittige en doetreffende sensatie waarvan de resultaten al eeuwenlang erkend worden.
Peeltouch
Als u het huidverouderingsproces wilt vertragen hoort de PeelTouch minimaal vier keer per jaar in uw agenda te staan.
Klassieke touch
Voorkom spierklachten en hervind uw balans tussen de allerdaagse drukte en rust.
Body peeltouch
Een verkwikkende weldaad om het natuurlijke verlies van dode huidcellen te bevorderen.
Body touch
De enorme dieptewerking is vooral effectief bij het bestrijden, verbeteren of voorkomen van de sinaasappelstructuren, striae en littekens.