DEEP TISSUETOUCH


Deze huidbehandeling met rustige en diepgaande weefselmassage voor het gelaat en decolleté maakt het spier en bindweefsel los. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spier en bindweefsel worden opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan vervullen.

De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid wordt voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en daarmee samenhangende versteviging, verbetering van de huidstructuren, souplesse en teint.

Wij adviseren u de Deep tissueTouch als er in het gelaat verouderingsymptomen, roodheid, onzuiverheden of een grove of craquelé-achtige structuur zichtbaar is of de huid gevoelig of trekkerig aanvoelt.
Bind weefsel touch
Pittige en doetreffende sensatie waarvan de resultaten al eeuwenlang erkend worden.
Deep tissue touch
U smacht naar meer na het zien en voelen van uw huid na het ondergaan van de Deep tissueTouch. Een nog ongekende beleving van intensiteit en weldaad.
Peeltouch
Als u het huidverouderingsproces wilt vertragen hoort de PeelTouch minimaal vier keer per jaar in uw agenda te staan.
Shiatsu gelaattouch
U ervaart perfectie, harmonie en rust. u verlaat de behandelruimte met hernieuwde energie.
Body touch
De enorme dieptewerking is vooral effectief bij het bestrijden, verbeteren of voorkomen van de sinaasappelstructuren, striae en littekens.
Body peeltouch
Een verkwikkende weldaad om het natuurlijke verlies van dode huidcellen te bevorderen.
Klassieke touch
Voorkom spierklachten en hervind uw balans tussen de allerdaagse drukte en rust.