BODYTOUCH


De BodyTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel. 

De manuele bindweefsel en cuppingtechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de bewegelijkheid en soeplesse van ons (huid)bindweefsel.

Cupping is een vacuumtechniek om de diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden aangebracht op strategische plaatsen en over het verkleefde weefselgebied bewogen. 

Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief voor het bestrijden, verbeteren of voorkomen van pannuculose (sinaasappelhuid), striae en littekens.
Body peeltouch
Een verkwikkende weldaad om het natuurlijke verlies van dode huidcellen te bevorderen.
Deep tissue touch
U smacht naar meer na het zien en voelen van uw huid na het ondergaan van de Deep tissueTouch. Een nog ongekende beleving van intensiteit en weldaad.
Bind weefsel touch
Pittige en doetreffende sensatie waarvan de resultaten al eeuwenlang erkend worden.
Peeltouch
Als u het huidverouderingsproces wilt vertragen hoort de PeelTouch minimaal vier keer per jaar in uw agenda te staan.
Shiatsu gelaattouch
U ervaart perfectie, harmonie en rust. u verlaat de behandelruimte met hernieuwde energie.
Klassieke touch
Voorkom spierklachten en hervind uw balans tussen de allerdaagse drukte en rust.