BINDWEEFSELTOUCH


De huidbehandeling BindweefselTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag van het gelaat en decolleté, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. 

Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel. De manuele bindweefsel,- cupping- en ijstechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor de huid aangezet wordt om de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de structuur en soeplesse van de huid.

Wij adviseren u deze behandeling wanneer u zich stoort aan tekenen van veroudering, last heeft van vochtophopingen in het gelaat, een cosmetische operatie heeft ondergaan of littekens in het gelaat heeft.

CUPPING


Cupping is een vacuumtechniek om de diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden aangebracht op strategische plaatsen en over het gelaat en decolleté bewogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief voor het verminderen of voorkomen van rimpels en littekens.

IJS


Het idee om net als warmte ook de koude in te zetten voor allerlei 
therapeutische doeleinden, komt uit Japan overgewaaid. De Japanse arts Yamauchi gebruikt in het land van de rijzende zon al ruim dertig jaar de genezende kracht van koude.

Het gebruik van ijs brengt een proces van binnenuit op gang. Door het gebruik van ijs wordt de doorbloeding gestimuleerd en lymfeklieren geactiveerd. De moleculen zetten zich open hetgeen dat zowel de zuurstoftoevoer als de hoeveelheid voedingsstoffen in het bloed drastisch ophoogt. Het resultaat is een versnelde aanmaak van gezonde lichaamscellen en afvoer van beschadigde cellen en andere ongeregeldheden. Het onderhuidse weefsel wordt op deze manier geactiveerd en de huid wordt aangezet tot herstel.
Deep tissue touch
U smacht naar meer na het zien en voelen van uw huid na het ondergaan van de Deep tissueTouch. Een nog ongekende beleving van intensiteit en weldaad.
Peeltouch
Als u het huidverouderingsproces wilt vertragen hoort de PeelTouch minimaal vier keer per jaar in uw agenda te staan.
Bind weefsel touch
Pittige en doetreffende sensatie waarvan de resultaten al eeuwenlang erkend worden.
Shiatsu gelaattouch
U ervaart perfectie, harmonie en rust. u verlaat de behandelruimte met hernieuwde energie.
Body peeltouch
Een verkwikkende weldaad om het natuurlijke verlies van dode huidcellen te bevorderen.
Body touch
De enorme dieptewerking is vooral effectief bij het bestrijden, verbeteren of voorkomen van de sinaasappelstructuren, striae en littekens.
Klassieke touch
Voorkom spierklachten en hervind uw balans tussen de allerdaagse drukte en rust.